Opis forum
Co myślicie o tegorocznym Euro? O marnej reprezentacji Polski?
Ja uważam, że tegoroczne Mistrzostwa przyniosły nam wiele niespodzianek, m.in. świetni Turcy. Choć ten mecz z osłabioną drużyną...pecha mieli, ot co. Taki czarny konik wypadł z gry. osobiście w Finale kibicowałam Hiszpani i ta 4 minuta mnie wręcz przeraziła xD Jak to, szwaby by mieli bramkę zdobyć? Nie może być xP Na szczęscie jakoś sobie Hiszpania poradziła i teraz wszyscy możemy krzyczeć z uśmiechem na twarzy: Viva Espana!
Tego roczne ME były dla mnie niespodzianką. Francja co nie wyszła nawet z grupy. Włości, którzy dopiero w ostatnim meczu w fazie grupowej wywalczyły wejście do ćwierćfinału. Dużym zaskoczeniem dla mnie była Holandia, której potem kibicowałem. Pokonali Włochy 3:0, Francję 4:1. Potem niestety polegli pod wpływem Rosji. Czarny koń turnieju, który też poległ na rzecz Hiszpanii, która wczoraj pokonała Niemców. Co mówić o Turcji, która po 75 minutach meczu przegrywała 2:0 z Czechami. A po 90 minucie było 3:2 dla nich...
Ba. Kazdy by chciał, by w końcu takim czarnym koniem została Polska. Ale to chyba dopiero, gdy wymienimy pół ekipy na Brazylijczyków. A o pojedynczych osobach, co myślisz? Casillas, Ballack, Podolski ( http://youtube.com/watch?v=Uv-3UdG-Z4I ), Torres i Villa? Niemcy grają brutalnie i chyba uwierzyli, ze pod koniec wyrównają. Jak zwykle: "22 mężczyzn biega o boisku, a na końcu i tak wygrywają Niemcy." Choc miny pod koniec mieli okropne. Kto by pomyślał, że są wicemistrzami. Ba, wyglądali jakby odpadli w grupie -.-
Heh. O pojedyńczych piłkarzach to tak: Casillas - dobry bramkarz, młody i dobrze skoczny. Nie wiem jaki piłkarz miał by szanse strzelić z nim sam na sam. Ballack - Brutal Ładnie gra w polu karnym, z głowy i doskolane ustawia się jako pomocnik ofensywny. Podolski - Trzeba coś mówić ? Gra super. Na lewym skrzydle gra znakomicie i do tego doskonale udaje mu się wchodzenie w środek pola przez pole karne rywana. Tak jak zrobił to z nami strzelając 2 bramki. Torres - Szybki, młody również gra wysmienicie. Villa - Agresywna jak dla mnie. Ale potrafi wykorzystać sytuacje gdzie prawie, że nie ma szans na stworzenie okazji strzeleckiej.