Opis forum
Kim jest Ariz?
Na imię mam Grzesiek, Grzegorz, Grześ czy jak kto woli
Mam 17 lat (ale już nie długo) i właśnie skończyłem 2 klasę liceum.
Mieszkam w Korczewie (Woj. Mazowieckie) taka tam wiocha o której najstarsi Bogowie nic nie wiedzą ^^
Zainteresowania mam różne. Sport, muzyka, podróże, książki... mógłbym tak wyliczać i wyliczać gdyż jestem bardzo aktywny w życiu ale co tam... i tak nikomu by się nie chciało czytać.
To ja jestem Weronika, mam 14 lat i idę do 2 gimnazjum. Mieszkam w Sosnowcu (Śląsk, obok Katowic). Interesuje się sportem, jeżdżę konno, w przyszłości chciałabym iść na studia filozoficzne lub teologiczne. Jestem rastafanką.
Jestem Bond ... xDDDD
Jam jest Patryk... Mam 15 latek dla pewności to powiem, że idę chyba do 3 klasy gim ;]. Mieszkam w Zawierciu (Górny śląsk). Interesuję się komputerem oczywiście i sportem (Nozna, siatka, lekka, kosz, rowerek)
I mam bardzo duży żal do Ariza,który był w Częstochowie i nawet nie zadzwonił bo pewnie nie chciał się piwem dzielić !! ((((((
No to ja mam na imię Marcin - Maniek/Mania. Lat mam 15 ? Idę do 3 gim. Mieszkam w Pszczółkach -woj.Pomorskie - koło Gdańska. Interesuję się piłką nożna, koszykówka, rowerami ;p, gram w szachy i na koniec oczywiscie komputerki