Opis forum
Krzysztof z Jeleniej Góry, jakby ktoś nie wiedział to na południowy zachód o Wrocka ;p
Średni wzrost i budowa , czarne jak smoła włosy,krótkie...interesuje się RPG'ami, szkicowaniem, szermierką oraz Mistrzowaniem ^^ tak, tak mam doświadczenie w tej dziedzinie...a 19 lat jakby ktoś pytał.
Nie marudzić, tylko chwalić. Osobiście panienko Eiri to bardzo ładne zdjęcia, ale jak to mówią, jeśli dobry kucharz to każda potrawa smaczna. Więc skoro i dziewczyna ładna to i aparat niewiele zepsuje. [współczuje tym,którzy się ze mną nie zgadzają.]
A teraz coś by odstraszyć od naszego forum, jak i złamać tutejsze morale.
Nie siostra jak ją poprosiłem, a dokładnie z dwadzieścia..wybrałem sobie lepsze. Gdzieś miałem jak byłem przegrany za wiedźmina xD ale mi wcieło, mówię wam peruczka, prawdziwa kolczuga i prawdziwy mieczyk
Kochane sesje RGP...hehe pomyślcie sobie, że mistrzowałem mniej więcej tak ubrany + czaszeczka, + świeczki w kształcie czaszek,przyciemniony pokoik i muzyczka ^^ złooo
Prawdziwy klimaciarz co zresztą odkryłem spory czas temu (Będzie z miesiąc albo i dłużej) niestety nie zdołaliśmy dokończyć sesji a szkoda... Zapowiadało się Ciekawie tym bardziej że osoby były przednie. Miejmy nadzieję że tutaj nam się uda dokonać czegoś podobnego