Opis forum
Goblin
No co Ty! Jeszcze nie powaliło mnie do tego stopnia by podbierać Twoje "perełki" z arizowej Tuby filmowej hahahaha. Ogolę się specjalnie dla Ciebie Dziubku ***** ^^
Goblin
Hrrr hrrr.. I prawidłowo Ariz. Każdy powinien czuć się wyjątkowy, nawet Ty szujo xD
Goblin
Niee.. Po prostu nikt tak jak Ty nie chodzi do sklepu po piwo hahahaah
Ostatnio edytowany przez Dziubander (2008-07-21 20:58:20)
Ogr
No dobła to teraz ja. Na imie mi Anja [ Anijka,Dekoral,Vamipireq,Kaszana] mam 14 lat. no dobra jeszcze nie misiąc mi brakuje. Mieszkam pod poznaniem. Interesuje się szczególnie muzyką szczególnie grą na perkusji i gitarze. Nienawidze sportów nienawidze wf'u. Jedyne sporty które zdzierże to Kitesurfing i Widsurfing no i extremal na rolkach. Co ja jeszcze lubie * uwaga myśle * niewiem idźcie do diabła i krzyż na droge. paa
Hymmmm. .
Mam na imię Izabela : D Omg -.-
Wole jak mówią do mnie : Iza, Izz, Izzi, Izka, Izzus i takie tam podobne .
Pseudo ?. : Szczota, Izz, Anal-Iza : D
Hymmmm. .
Dużo rzeczy mnie interesuje .
Obecnie kręci mnie hiphop .
Lubie ciekawe osoby, wypasione biby, niezaplanowane wydarzenia, spotkania .
( :
wiecej dopisze moooze potem .
powiem tak : tyleee co przeczytalam to moge powiedziec, zee. . jestescie fa-a-a-ajni : D
Hmm.. Zrobię spam, a co!
Nazywam się.. Nie pamiętam. W każdym bądź razie mieszkam w Zapomnianym Województwie (czyt. Lubuskim). Wiek mój, hm.. Rzeknę tak: osiem lat już prowadzę sesje RPG, choć ostatnio przeszedłem na zasłużoną emeryturę. Co lubię? Ano interesuję się fantastyką, bronią białą, historią.. Nie lubię Czwórki Nauczycieli, bo.. Nieważne. Uprawiam sport - brydż sportowy toto się nazywa. Osiągnięcia nawet w tym mam. xD A foty nie dam -> zakazane jest publikowanie treści niemoralnych i nieetycznych.
To na tyle.
Izz ;* Witaj w gronie wspaniałych (mowa o mnie ^^). Hip - Hop Cię interesuje? Hrr hrr w końcu się ktoś znalazł xD Co tu dużo pisać raduję się na myśl że są tacy odważni co potrafią się przedstawiać i nie boją się krytyki (Buziaczki dla wszystkich z tego tematu ;*)
Verael (Czeka na niego z miotłą anty-spamową) Skoro już nam nieco o sobie powiedziałeś to może... piwo ^^ ?!
Azek ^^ ostatnio to raczej po wino leciałem xD
Ogr
Piwo jest gorzkie niedobłe. Fuj. Białe wino. wole. Jak Azuś kupisz mi całą butelke. będe szczęśliwa. bo balsam pomorski mam na obóz xD