Opis forum
Kostion popraw sie xD
opery tez w sumie nie trawie ale klasycy to potega.
Verdi czy Vivaldi to jest cos.
a tak to rock, metal i z przymusu (bo moja slucha) rege <--- ale jak to sie pisze? 0_o
E tam ja słucham każdego rodzaju ale z Disco Polo to mi się nie pokazywać. Chociaż każdy ma inny gust i prawo słuchania czego innego. czego słucham hmmm a czego ja nie słucham?! XD
- Koniec Świata (Polecam świetne utwory mają)
- Kate Bush
- Scorpions
- The Qeen
- Hans Zimmer
- Kent
- Nightwish
- Chevy
I wiele innych
Ogr
Ja nie trawie Discopolo czy jak to tam się pisze, Klasyką żygam bo mój brat sobie puszcza codziennie. Opera.. uhuh, nie da rady. a tak to słucham rocka i numetalu. rapu też. ale szczególnie niemieckiego. takie zboczenie myślowe.
Rapu? Heh ja też ale nie Niemieckiego ;] do moich ulubionych należą składy:
- Wu Tang Clan
- DMX
- Public Enemy
- Method Man
- Red Man
- Busta Rhymes
I kilka innych ^^ Taka bardziej klasyka Rapu ale przynajmniej nie lecą tam na hajs ;]
Nie w sporych ilościach lecz zdarzają się piosenki z tych gatunków
-Hip-Hop
-Rock (każdy)
-Rap (polski czy angielski)
-Klasyka? (najrzadziej lecz od czasu do czasu warto choć jeden utwór przesłuchać)
-Pop (rzadko)
-Te takie życiowe piosenki ale nie mam pojęcia co to za gatunek ^^
-Jazz (lubię dosyć lecz o dziwo nie słucham.. czasem skądś usłyszę)
Zespoły:
-O.S.T.R.
-50Cent
-Linkin Park
-Evanscence
-Coldplay
-One Republic
-Three Days Grace
-Feel (czasem się trafi)
-James Blunt
Linkin Park, 30stm, system of down, Evanescence, Breaking Benjamin [tez się czasem nawinie] wszystkie takie rockowe utworki, alternatywne noo i rap czasem..[ 50cent i wiele innych] Noo i to tyle..Oczywiście nie mogłam się nie udzielić w tym temacie..hihi..
Dhampir napisał:
Nie w sporych ilościach lecz zdarzają się piosenki z tych gatunków
-Hip-Hop
Hip- Hop nie jest gatunkiem muzyki. To jest subkultura, która składa się z różnych czynników. Między innymi z Rapu