Opis forum
Goblin
Ariz napisał:
Azek ^^ ostatnio to raczej po wino leciałem xD
Nie wino tylko jabola i nie leciałeś tylko poszedłeś bo biegać Ci się nie chce o ile nie musisz uciekać MUAHa ha.
Ah! Komandos. To nie jest towar deficytowy, ostatnio dostałem winiaka w Wa-wie. Każda Żabka jest w to zaopatrzona. Co prawda każdy chce kupić zielony ale jak już nie ma to i czerwony mózgojeb może być
Przeważnie tego nie pijam gdyż potrzebne są do tego odpowiednie warunki i koledzy którzy chcą to pić o ile już się to ma. Ty cfaniaku nie podskakuj. Zastanawia mnie kiedy mi oddasz kesz i inne fanty
Ogr
Dziubander. on i społaca swoją miłością i wdzięcznością niczym innym xD
Ogr
hahaha, DObłee podobie mi się xD
Goblin
Carmen Lee napisał:
Piwo jest gorzkie niedobłe. Fuj. Białe wino. wole. Jak Azuś kupisz mi całą butelke. będe szczęśliwa. bo balsam pomorski mam na obóz xD
Kupię Ci pod warunkiem, że ją przy mnie wypijesz - sama xD.
Carmen Lee napisał:
Dziubander. on i społaca swoją miłością i wdzięcznością niczym innym xD
Och! Komu spłaca temu spłaca :] Pójdę najwyżej do niego z wizytą i zabiorę to i owo xD A może lepiej uprowadzę Żubry z delikatesów i jeszcze okup wezmę hie hie hie .
Ogr
co mam wypić sama. wino? nie ma sprawy. wino jest dobre bo na mój łep nie działa xD
Ogr
o Mój Boże * pedalski głosik * jak mogłam zapomnieć jak ... * macha tipsami kilometrowymi * o dżizas!
Goblin
Carmen Lee napisał:
co mam wypić sama. wino? nie ma sprawy. wino jest dobre bo na mój łep nie działa xD
Więc jesteśmy umówieni na jakimś cmentarzu na winiaku ^^
Ogr
HIhihi. Przyjedź do mnie fajny klimat. najlepsze krematorium xD
Witam... Jeszcze nie zdążyłam nikogo poznać, obeznać się z krainą, bo kiedy się zarejestrowałam... gra padła. Część osób m.o.ż.e mnie znać z MW, Lorgotha albo Calindor (gdzie obecnie spędzam najwięcej czasu). Postać Naama, gracz Iza (ale osobiście nie lubię swojego imienia więc zostańmy przy Naamie ;p ). Na KŻ naprowadziła mnie Kitana . Urodzona 1988. Niska blondynka, kochająca koty. No i na razie może to tyle o mnie. Jak najdzie mnie wena, to coś dopiszę xD
Szczur
Jeeej Naamciu, jaki słodki buziak^^ jak wszyscy, to wszyscy. No to ten, na imię mam Monika/Monique do wyboru. Urodziłam się 3 lata przed Naamą. Interesuję się przede wszystkim fotografią i rozgrywaniem sesjiXD W wolnych chwilach zaś zaczytuję sie w rozmaitych księgach (wiem, w dobie internetu to niewspółczesne), bądź uciekam jak najdalej z mojego miasteczka na dwóch dużych kółkach z napędem nożnym:) Jeśli chcecie wiedzieć coś jeszcze, pytajcie. Może odpowiem:P