Opis forum
Czekam na wasze pomysły. Jakie fora powinny powstać na FZ? Co powinno być zmienione? Pomóżcie proszę. Dobrze by było patrzeć jak forum się rozwija a nie stoi w miejscu Wszystkie wasze pomysły mogą zostać wprowadzone w życie tylko musicie wyjść z inicjatywą kochani.
Buziaczki Ariz ;]
Zmiana louta, dodanie dodatkowych pól, zmiana serwisu (polecam fora.pl, możliwość wprowadzania sporych modyfikacji oraz milsze dla oka). narazie tyle. Aha! i te rangi są hymm... głupie?
Ostatnio edytowany przez Kyone (2008-07-06 14:56:58)
uważasz mnie za hymmm... jakiegoś małolata, którego rajcuje "mocna" ranga? ja bym je w ogóle wywalił. Co one dają? Po za oczywiście ośmieszeniem. mam się bić na posty, by zdobyć lepszą rangę? Właśnie większość spamu powstaje z myślą, zmiany rangi na lepszą.
Zgadzam się z Kyonem. Takie rangi jak teraz są wogóle nawet niepotrzebne. Bo co dają? To że ktoś naklepał odpowiednią ilość postów i już ma mieć tytuł? Zresztą, śmiesznie brzmią.
Według mnie, rangi powinni posiadać jedynie ci, którzy czymś się zajmują na forum, moderatorzy, adminowie...
Ewentualnie także ci, którzy maja na Królestwach jakąś rangę, książęta, kapłani itd.